Månad - oktober 2010

Reader Mail: Min man förlorat sina skor kommer att prostituera

Detta är för bella..è söknyckeln som jag hittade i tillfarterna till blog..era gången jag kunde inte hitta något intressant bortsett från de olika meningarna diskon av kön och positioner. Men detta är vacker ... En dam, fru, antar jag, har skrivit på google denna underbara frasen: min man förlorade sina skor kommer att prostituera!

Om man bortser från allt ... men hur fan du förlorar dina skor och sedan gå hem och berätta sin fru vad som hände? Och sedan, ... men som gryta gjorde att förlora dem? Vad har du gjort? Positionen för "lotus suck med inläggningar orm", dvs den 237 kamasutra apokryfisk?

Jag förstår att en hustru skulle bli misstänksam om din man kommer tillbaka med läppstift på halsen eller på din tröja ... men misstankarna blivit visshet om det faller utan skor!

Visst är det svårt att motivera hur de förlorat sina skor. Om han kan komma undan med det ... det är ett geni.

Men jag skulle också vilja veta vad han tyckte om att hitta sin fru i nätet. En särskild forum i ämnet? Exempel på svar: vad du gör om din man kommer utan skor efter att gå till horor? Om detta är den fråga som våndas vår forskarens webb Jag ska försöka hjälpa henne.

Först att falla ner på gatan och gå till affären på hörnet där du hittar en låda med häftstift maxi rostfritt stål superskarp. Väl hemma, det arroventi på en stekpanna på hög värme. Sen .. medan hennes man gråtande ber henne att tro att det var en hemlös rumänsk att ta sina skor medan han fortfarande var vid semaforo..prenda pistol pappa och pekar på sin man.

Fick det? Nåväl, på denna punkt, ta de glödheta nålar (attenzione..usare potten innehavaren rätten att pannan med den fria handen!) Och scatter på golvet i vardagsrummet framför soffan. Sitt i soffan och sedan berätta mannen av en vacker ballarle "Bunga Bunga" .. precis där det finns stiften ...

Jättekul. Den Veronica hade gjort i sin tid ... vi skulle ha löst mysteriet med skorna bootleg.

Den ryska huset och olika minnen.

Har ingen lust att tala om hallicken perverterade Arcore (den "livsstilen" .. men om du inte ens vet vad "stil" .. har samma stil som en hallick med guldkedja runt halsen) Jag satt tittar på tv. Lite intressanta saker (ännu ett speciellt program på Avetrana..sta tjej dödade henne ett dussin gånger nu ..) och sedan går jag på satelliten.

Film och den filmen.

"The Russia House" .. Gud bello..che minnen ...

Två av mina favorit skådespelare, och min favorit land och mina favorit minnen ... insomma..lo vet utantill.

Medverkande:

den manliga huvudpersonen är Sean Connery och ledsen om jag säger något! 007 i arbets person mot sin vilja som spion för britterna och amerikanerna att kunna lägga händerna på konfidentiell information och explosiv på ryssarna.

den kvinnliga huvudrollen ... kvinnan som Michelle Pfeiffer, skönhet och elegans i kombination ... är Katya Orlova som fungerar som en mellanhand mellan Connery och ryska kontakt. Jag kunde titta på en film bara för att se hennes occhi..se ryska spioner hade varit så ... jag sålde Italien, påven och även min samling av tennsoldater och kanske själen ... Men för soldaterna jag skulle tänka på lång ...

Vad kan du säga om dessa två aktörer? Connery utstrålar charm och kön från överallt (så säger de kvinnor) och Pfeiffer beh..gli små män ... Jag tror att de har hormoner i ett tumult när den anländer på schermo..in Annars innebär att hormoner bli galen när det kommer in Connery.

Filmen från 1990, dvs strax efter kollapsen. Under dessa år var jag redan "bortom" och därifrån till ett år träffade jag min "Katja" Fly (bara läsa om du gillar det Vintersagan ).

De var fantastiska år, underbart om bodde på ett visst sätt och inte med en resväska full med strumpor och choklad hylla i utbyte mot ett knull som gjorde en mängd italienska och mer.

Kylan och frost och skönheten i landskapet, värmen av folket är saker som är svåra att glömma anzi..è omöjligt att glömma. Det riparlerò..e där igen.

Leonard Cohen - Chelsea Hotel (tillägnad Janis)

Förutom de frågor som rör antalet skor Guds, igår kväll tänkte jag och kände mig lite Janis Joplin.

Bland annat jag drabbades också av en sång tillägnad henne av en av de största, ja ..the störst (enligt min mening förstås) och inte levande låtskrivare: Leonard Cohen.

Låten Chelsea Hotel, berättar om ett möte i ett rum i den berömda hotellet i New York under en tid var "hemma" i en grupp konstnärer i rundan; musiker som Dylan, Joplin, Cohen, fotografer, konstnärer som Warhol och hela hans följe inklusive Velvet Underground Nico, Cale och Lou Reed.

Så alla och alla var tydligen några "fakta" om någonting cirkuleras.

Mötet är också sexuellt men egentligen ingen roll den undersökta perioden. Vad som återstår av det ögonblicket är en vacker sång som skil i några rader hela livet i Janis Joplin, dess motsägelser och smärtor. Allt detta toppas av röst Cohen berättar att i slutändan det är det, inget mer, och det är inte ens gå för.

http://bibiebibo.com/video/Chelsea_Hotel.flv

Här är texten översatt (inte av mig är klart) mycket tydligt men fedelemente jag tror.

Chelsea Hotel

Jag minns dig väl i Chelsea Hotel,
Du pratade så modigt och sött,
Göra mig en avsugning på en obäddad säng,
Medan limo väntar på gatan.
De var de skäl och det var New York,
Vi körde för pengarna och köttet.
Och det kallades kärlek till arbetarna av låten
Förmodligen fortfarande är till de av dem kvar.

Ah, men du är borta, är det inte?, Flicka
Du har just vänt ryggen till publiken,
Du kommer iväg, jag har aldrig en gång hört,
Jag behöver dig, jag behöver dig,
Jag behöver dig, jag behöver inte dig
Och alla röster runt.

Jag minns dig väl i Chelsea Hotel
Du var berömd, ditt hjärta var en legend.
Du sa till mig en gång att du föredrog stiliga män
Men för mig skulle du göra ett undantag.
Och knyta handen för människor som oss
Som är förtryckta av siffrorna för skönhet,
Du stirrade på dig själv, du sa, "Ja aldrig orolig,
Vi är fula, men vi har musiken. "

Ah, men du är borta, är det inte?, Flicka
Du har just vänt ryggen till publiken,
Du kommer iväg, jag har aldrig en gång hört,
Jag behöver dig, jag behöver dig,
Jag behöver dig, jag behöver inte dig
Och alla röster runt.

Jag kommer inte säga att jag älskade mest,
Jag kan inte hålla reda på var och fallna robin.
Jag minns dig väl i Chelsea Hotel,
Det är det, jag tror inte på dig så ofta ändå.

Vilken storlek sko han Gud?

Jag svarade bara ett test eller något liknande Blog Nicole, en rad frågor om vad de gillar eller inte.

En fråga jag har blåst tutto..senza möjlighet att svara. Frågan var: Finns Gud och i så fall vilken storlek sko dörr?

Det var något mycket enklare formulering: Dina musikaliska idoler särskilt det förflutna!?

Komplicerat att svara! Hur många dagar måste jag kunna utarbeta en sådan rangordning? Och "hur man säger vilken låt skulle du ta på en ö deserta..altro att göra det omöjliga.

Almeno..questo för mig att jag lever i en del till musiken, i den bemärkelsen att jag inte älskar att ha att lyssna på andra möjligheter (av melodi som en klocka knäckt och oförmögen att spela ännu en triangel).

Hur väljer du mellan jmmy Hendrix eller Eric Clapton? eller bb kung? eller kanske de beatles? eller ... ..what du vill ... (attenzione..il först berättade michael jackson..lo kontroll för att hålla honom sällskap i smazzolare bollar med änglar och djävlar ..anzi kanske bara till den senare).

Sedan finns det gott om låtar "en shoot" som är värda enbart det faktum att han levde och höra dem. Och då det beror på "humör" för tillfället ... Jag kunde säga ikväll också Iggy Pop och hans fantastiska "Passageraren" Jag gick in (akronym i Modern Times i Brignardi) men i morgon kan det vara tryggt "Here Comes the Sun" av George Harrison.

Alltför komplicerad, för svårt .. bättre tänka att skon har Gud ... Jag tror att 42 fot ... inte alltför stark men ändå viktigt.

PS Jag är säker på att du inte är förolämpad .. om det ... Jag vet att det är roligt eftersom även för combinarci så med nano ..Vi behöver mycket fantasi och humor ... ..

Sista tangon i Paris

Jag tittade på en kultfilm av 70: Sista tangon i Paris.

Jag säger "var" eftersom jag har fått nog och jag kom att skriva två tuppar blogg. Filmen jag hade skymtat år sedan men inte alla och inte i skick för att kunna bedöma. Nu hade jag bara bestämde sig för att titta på det noga.

Efter fem minuter hade jag bollarna rullade upp runt knäna försöker nå anklarna för att gå för en åktur. Lyckligtvis Brando var nominerad till en Oscar, men vann inte ..

So..forse inte jag som inte är i form men filmen är verkligen palloso. Det enda som fick mig att skratta i 10 minuter har varit visionen om regnskogen Marias Schneider..roba av andra tider.

Om någon kan ge mig en bra anledning att försöka se honom igen ... resten lyssnar.

Talking Heads - Road To Nowhere (tillägnad loretta)

Och här är jag äntligen hängivenhet till musik loretta.

Komplexa val eftersom jag inte känner till musiksmak och sedan jag uppfann denna sak: Talking Heads.

Gruppen som har drivit hårt gaspedalen till testning av både musikaliskt och visuellt språk; levande deras var inte bara en konsert, men en uppsättning av konstnärliga former av olika slag.

Så ... loretta bör uppskatta denna "Road To Nowhere" en klassiker av Talking Heads; videon citerades och togs i många andra ..the väg som leder till ingenting och hittar ingenting i videon av Alanis Morissette eller Jarabe De Palo.

http://bibiebibo.com/video/Talking_Heads_-_Road_To_Nowhere.flv

Alfano: Jag vill inte Berlusconi säger

Det är inte mitt fel, jag svär. Det är inte aggressiv eller förföljelse, jag svär. E 'liv.

Jag noterade med förlägenhet som förra inlägget har en gemensam nämnare: Berlusconi. Det var inte min avsikt, detta är inte en politisk blogg eller tillägnad stödja en eller annan orsak, det är bara en personlig blogg reflektioner och skit.

Skitsnack? Här är länken .. !!!!!

Ja, för om han är en skit skjuta på day..and det klart att kommentera news..mi är tvungen att kommentera hans skitsnack.

Jag hade redan avböjt att kommentera uttalandet där han lovade att tio i tio dagar skulle vara tillbaka till det normala och krisen avfallet skulle lösas. Det var så surrealistiskt att jag sitter i tjänsten som "Skämt om Berlusconi" , kunde inte ha sagt något sådant allvar, är jag övertygad om.

Och igår han skjuter en annan av otroliga proportioner. Ser i under Alfano.

Inför den oro som republikens president, Mr Berlusconi sade: '' Jag ska be "tillbakadragandet av LoDo Alfano.Non vill få veta att jag gör lagar personlig"

BOOOMMMMMMMMMMMMM Jag exploderade overhead nuke 500000 megaton!

Men hur? Och "eftersom Angie satt i stolen som hon tänker på hur fan göra för att fixa hans Lodo, ​​redan har gjort en som aldrig kom bra och nu kommer att presentera" Lodo Alfano två: returen " och det visar sig att Berlusconi inte efterlysning personam lagar.

"Vad fan .... men sedan säga det! "Det var den första kommentaren Angiolino..poverino.

Nu när allt är klart för mig, dock uppstår en fråga.

Om Berlusconi inte vill att Lodo Alfano, om han inte vill att personlig lagar ... är inte det också returnerar falsk bokföring tack vare som avkriminalisering inte gå i fängelse och vi gör det bra retroaktiv?

No..dimenticavo..il Premier är aktiv, men inte "retroaktivt" till Lapo, föredrar ungen.

Det märkliga är att alla dess parlamentariker i alla fall arbetar för att presentera densamma i parlamentet Lodo. Vill du se vem som förbereder twist fulländad skådespelare som riva applåder av hela emicliclo och som tar dig direkt till Colle enhälliga acklamation?

Ja .. Jag tvivlar inte, då det kommer att bli en omröstning för att godkänna Lodo Alfano..LUI kommer att rösta emot!

Roberto Cota och neuron tvilling

Denne herre är den nya guvernören i Piemonte! Jag säger "ny" eftersom han valdes av statsrådet som har därför irrelevant att denna herre har fått stöd av listor med falska röster.

Il volto dell'intelligenza

Inför intelligens

Jag kommer inte att gå in på fördelarna med den dom som statsrådet skulle vara så eftersom varje gång domarna pronuciano och inte skrika på katolsk kommunistiska konspiration när du är dömda eller fel Hur någon ... (börjar med B och slutar med ERLUSCONI).

Però..la foto nyfiken mig, började jag titta på henne och påminde mig qualcosa..qualcuno, en annan amöba i världen hade liknande utseende. I slutet kom på lampan och eureka! Jag fann tvilling, den andra halvan av neuron.

Till vänster, originalet, till höger det dubbla.

Den mellersta neuron Cota

Den mellersta neuron Cucuzza

Ragazzi..sono lika .. samma tandläkare samma rughe..stessa ansikte ..

Silvio Berlusconi är en tiggare!

Men hur? Köp en villa på 3500 kvadratmeter över parken och alla uthus för en limpa bröd genom de goda beskydd av brotts Previti (kom ihåg att inte ett brott att säga att Previti är en brottsling för att han dömdes av en slutlig och sedan gjort en brott).

Marry Veronica ... och sedan när efter år som du knullade eskorter, showgirls, brev, gfiffine, zoccoline..e zoccolone..lei är arg och vill skiljas (och här går fel eftersom du inte ens kan försöka säga nej det är sant ...) är att snåla på pengar.

Skam Silvio..sei bara en fattig tiggare. Ytterst Veronica vill bara € 3.500.000 i månaden, mer eller mindre det belopp som du spenderar för att hålla dig nära Bossi och hans kumpaner tror. Det enda underhåll av villan, enligt vad du sa, är 1,800,000 euro..e hur kan du shoppa?

Genom Silvio..hai tillgångar på 10 miljarder dollar enbart kunde ta en bit av den offentliga skulden, köpa hem till Karibien som om det var tidningen i casa..e våren sti pengar otäck ynkliga!

Också för att jag vill att du ska komma ihåg en sak ... eller jag ska göra dig minns från Benigni och Troisi ..: kom ihåg att du måste dö! och sti 10 miljarder ... Lämna dem ändå och det kommer att bli en jävla immunitet lag för att täcka din röv.

E-post om dagen håller Berlusconi ur vägen

Vandra runt på nätet är ofta skräp men också mycket intressanta saker.

Detta är en. Jag hittade en blogg i ett initiativ mycket intelligent och användbar samtidigt (vilket är sällsynt).

Som ni vet har vi MPdCdM (för neofiti..Miglior styrelseordförande i World) beslutat att skicka till alla italienare en pamflett (om bara det hade hans ansikte på varje sida ... en lönsam användning skulle har också funnit. .) i vilken sammanfattar resultaten av hans regering.

Ora..a oavsett om det var ett seriöst initiativ som skulle vara tillräckligt för två rader sammanfatta vad har fatto..anzi två ord .. "skit.", Men detta gimmick Hans Broadcasting har en kostnad, och eftersom kostnaden vi betalar oss ... det är som att säga "behornade och klubbarna."

Så då initiativet som jag talar har stor betydelse eftersom å ena sidan sparar och den andra berättar nano Arcore att någon inte är nöjd med sina två år av regeringen, och ju mer vi är i dirglielo..più kommer att skaka arslet av rädsla för att förlora sin stol.

Lång historia kort jag hittade hit möjlighet att skicka ett mail till den allmänna nano att föreslå där han kan skicka libello..e där att skicka pengar sparas.

Jag tycker att det är en bra idé och sedan ... .. Skicka skickade skickade ... ..no vad du fick? Detta är inte att skicka dvärg ... "vaffanbicchiere" skulle säga Santoro, men att skicka email..solo e-post.

Om då mentalt ... Jag fate..questo är en annan vattenkokare av fisk.