Månad - oktober 2010

Reader Mail: Min man förlorat sina skor kommer att prostituera

Detta är också bella..è söknyckeln som jag hittade i tillfarterna till blog..era tid som jag inte kunde hitta något intressant i de olika meningarna i rabatt kön och positioner. Men detta är vacker ... En dam, fru, antar jag, har skrivit på google denna vackra fras: Min man förlorat sina skor kommer att prostituera!

Bortsett från allt ... men hur fan gör du förlorar dina skor och sedan gå hem och berätta sin fru vad som hände? Och sedan ... men som gryta gjorde att förlora dem? Vad har han gjort? Positionen för "lotus suckande med inläggningar orm", dvs den 237 Kamasutra apokryfiska?

Jag förstår att en hustru skulle bli misstänksam om din man kommer tillbaka med läppstift på halsen eller på din skjorta ... men misstankarna blivit visshet om det faller utan skor!

Naturligtvis är det svårt att motivera hur de förlorat sina skor. Om han kan komma undan med det ... han är ett geni.

Men jag skulle också vilja veta vad han tänkte på sin fru att hitta nätet. Ett särskilt forum i ämnet? Exempel på svar: vad man ska göra om din man kommer utan skor efter att gå till horor? Om detta är den fråga som våndas vår forskarens web Jag ska försöka hjälpa.

Först du faller ner på gatan och gå till affären på hörnet där du hittar en låda med häftstift maxi rostfritt stål superskarp. Väl hemma, det arroventi på en stekpanna på hög värme. Sedan .. medan hennes make gråtande ber henne att tro att det var en hemlös rumänsk att ta sina skor medan han satt fast på semaforo..prenda pistol pappa och pekar på sin make.

Klar? Nåväl, på denna punkt, ta den glödheta stift (attenzione..usare den potholder att hålla pannan med sin fria hand!) Och cosparga på vardagsrumsgolvet framför soffan. Ta en plats i soffan och sedan berätta mannen av en vacker ballarle "Bunga Bunga" .. bara där det finns stift ...

Mycket roligt. Veronica hade gjort i sin tid ... vi skulle ha löst mysteriet med skorna bootleg.

Russia House och olika minnen.

Har ingen lust att prata med hallicken förvränga Arcore (den "livsstil" .. men om du inte ens vet vad "stil" .. har samma stil som en hallick med guldkedja runt halsen) Jag satt tittar på TV. Inte mycket intressant (ännu en speciellt program på Avetrana..sta flicka har dödat ett dussin gånger vid det här laget ..) och sedan går jag på satelliten.

Film och film.

"The Russia House" .. Gud bello..che minnen ...

Två av mina favorit skådespelare, och min favorit land och mina favorit minnen ... insomma..lo vet utantill.

Medverkande:

den manliga huvudpersonen är Sean Connery och ledsen om jag säger ingenting! 007 arbetande person mot sin vilja som en spion för britterna och amerikanerna att lägga vantarna på den information Konfidentiell och explosiva på ryssarna.

den kvinnliga huvudrollen ... kvinnan eller Michelle Pfeiffer, skönhet och elegans förenas ... Katya Orlova som fungerar som en mellanhand mellan Connery och ryska kontakt. Jag kunde titta på en film bara för att se hans occhi..se ryska spioner hade varit så ... jag sålde Italien, påven och även min samling av tennsoldater och kanske själen ... Men för soldaterna jag tror att lång ...

Vad kan man säga om dessa två aktörer? Connery utstrålar charm och kön från överallt (så att säga kvinnorna) och Pfeiffer beh..gli små män ... Jag tror att de har hormoner i kaos när han får på schermo..in Annars innebär att hormoner bli galen när det gäller Connery.

Filmen från 1990, det vill säga strax efter kollapsen. Under dessa år var jag redan "bortom" och därifrån till ett år träffade jag min "Katya" att flyga (bara läsa om du gillar Winter Tale ).

De var fantastiska år, utmärkt om vi lever på ett visst sätt och inte med resväska full med strumpor och choklad att hedra i utbyte mot sex som de gjorde en massa italienska och bortom.

Den kalla och frost och skönheten i landskap, värmen av folket är saker som är svåra att glömma anzi..è omöjligt att glömma. Det riparlerò..e där igen.

Leonard Cohen - Chelsea Hotel (tillägnad Janis)

Bortsett från de frågor som rör antalet skor Guds går kväll tänkte jag och kände mig lite mer av Janis Joplin.

Bland annat har jag lidit även en sång tillägnad henne en av de största, ja ..The största (enligt min mening naturligtvis) och inte levande låtskrivare: Leonard Cohen.

Låten Chelsea Hotel, berättar om ett möte i ett rum på den berömda hotellet i New York under en tid var "hem" av en grupp konstnärer i runda; musiker som Dylan, Joplin, Cohen, fotografer, konstnärer som Warhol och hela hans följe inklusive Velvet Underground Nico, Cale och Lou Reed.

Så alla och alla var tydligen några "fakta" om något cirkuleras.

Mötet är också sexuella men egentligen ingen roll med tanke på tiden. Vad som återstår av den tiden är en vacker sång som skildrar i ett par rader hela livet av Janis Joplin, dess motsägelser och smärta. Allt detta toppas av röst Cohen som i slutändan säger att det är alla här, inget mer och det är inte ens gå för.

http://bibiebibo.com/video/Chelsea_Hotel.flv

Här är texten översatt (inte av mig är klar) mycket tydligt men fedelemente tror jag.

Chelsea Hotel

Jag minns dig väl i Chelsea Hotel,
Du talade så modigt och sött,
Att göra en avsugning på en obäddad säng,
Medan limousiner väntade på gatan.
De var de skäl och det var New York,
Vi körde för pengarna och köttet.
Och det kallades kärlek till arbetarna i låten
Förmodligen fortfarande att det är för dem av dem kvar.

Ah, men du är borta, är det inte?, Flicka
Du har bara vänt ryggen till publiken,
Du går bort, jag tror inte jag aldrig en gång hört,
Jag behöver dig, jag behöver dig,
Jag behöver dig, jag behöver inte dig
Och alla röster runt.

Jag minns dig väl i Chelsea Hotel
Du var berömd, ditt hjärta var en legend.
Du sa till mig en gång du föredrar stiliga män
Men för mig skulle du göra ett undantag.
Och knyta handen för människor som oss
Vilka de är förtryckta av siffrorna för skönhet,
Du stirrade själv, jag sa: "Tja aldrig orolig,
Vi är fula, men vi har musiken. "

Ah, men du är borta, är det inte?, Flicka
Du har bara vänt ryggen till publiken,
Du går bort, jag tror inte jag aldrig en gång hört,
Jag behöver dig, jag behöver dig,
Jag behöver dig, jag behöver inte dig
Och alla röster runt.

Jag kommer inte säga att jag älskade mest,
Jag kan inte hålla reda på varje fallit robin.
Jag minns dig väl i Chelsea Hotel,
Det är det, jag fortfarande inte tror på dig så ofta.

Vilken storlek sko han Gud?

Jag svarade bara ett test eller något liknande blogg Nicole, en rad frågor om vad de tycker om eller inte.

En fråga det blåstes tutto..senza möjlighet att svara. Frågan var: Finns Gud och i så fall vilken storlek sko dörr?

Det var något mycket enklare formulering: Dina musikaliska idoler särskilt det förflutna?

Komplicerat att svara! Hur många dagar måste jag kunna utarbeta en sådan ranking? Och "hur man säger vilken låt skulle du ta på en ö deserta..altro att göra det omöjliga.

Almeno..questo för mig att jag bor i musiken, i den bemärkelsen att jag inte älskar att ha att höra andra möjligheter (falskt som en klocka knäckt och oförmögen att spela ännu en triangel).

Hur väljer du mellan jmmy Hendrix eller Eric Clapton? eller bb kung? eller kanske de beatles? eller ... ..what du vill ... (attenzione..il först berättade michael jackson..lo skicka honom sällskap i smazzolare bollar med änglar och djävlar ..anzi kanske bara till den senare).

Sedan finns det gott om låtar "ett skott" som är värda enbart det faktum att han levde och att höra dem. Och sedan det beror på "mood" för tillfället ... ikväll kan jag säga även Iggy Pop och hans fantastiska "Passageraren" Jag gick in (symbolen för modern tid Brignardi) men i morgon kan det vara säkert "Here Comes the Sun" av George Harrison.

Alltför komplicerad, alltför hårt .. bättre tänka på att skon har Gud ... Jag tror att 42 fot ... inte alltför stark men ändå viktigt.

PS Jag är säker på att du inte förolämpad .. om det ... jag vet att det är roligt eftersom även för combinarci så med nano ..Vi behöver en hel del fantasi och humor ... ..

Sista tangon i Paris

Jag tittade på en kultfilm av 70-talet: Sista tangon i Paris.

Jag säger "var", därför att jag har fått nog och jag kom att skriva två tuppar blogg. Filmen jag hade skymtat år sedan men inte alla och inte i skick för att kunna bedöma. Nu hade jag bara bestämde sig för att titta på det noga.

Efter fem minuter hade jag bollarna rullade upp runt knäna försöker nå anklarna att gå för en åktur. Lyckligtvis Brando var nominerad till en Oscar, men inte vinna ..

So..forse inte jag som inte är i form, men filmen är verkligen palloso. Det enda som fick mig att skratta i 10 minuter var visionen om regnskogen i Maria Schneider..roba från förr.

Om någon kan ge mig en bra anledning för att försöka se honom igen ... resten lyssnar.

Talking Heads - Road to nowhere (tillägnad loretta)

Och här är jag äntligen ägna musik till Loretta.

Komplexa val eftersom jag inte känner till musiksmak och sedan jag uppfann denna sak: Talking Heads.

Gruppen som har drivit hårt gaspedalen mot testning av både musikaliskt och visuellt språk; levande deras var inte bara en konsert utan en samling av olika konstformer.

Så ... loretta bör uppskatta denna "Road to nowhere" en klassiker i Talking Heads; Videon har citerats igen och i så många andra ..The väg som leder till ingenting och kan hitta något i videon av Alanis Morissette eller Jarabe De Palo.

http://bibiebibo.com/video/Talking_Heads_-_Road_To_Nowhere.flv

Alfano: Jag vill inte Berlusconi säger

Det är inte mitt fel, jag svär. Det är inte aggressiv eller förföljelse, jag svär. E 'liv.

Jag märkte med förlägenhet att det sista inlägget har en gemensam nämnare: Berlusconi. Det var inte min avsikt, detta är inte en politisk blogg eller avsett att stödja denna sak eller att det är bara en personlig blogg reflektioner och skit.

Skit? Här är länken .. !!!!!

Ja, eftersom om han är skit skjuta den på en day..and klart att kommentera news..mi är tvungen att kommentera hans skitsnack.

Jag hade redan avböjt att kommentera ett uttalande där han lovade att tio i tio dagar skulle vara allt tillbaka till det normala och krisen avfall skulle lösas. Det var så surrealistiskt att jag in i tjänsten som "Skämt av Berlusconi" , kunde han inte ha sagt något sådant allvar, är jag övertygad om.

Och igår skjuter en annan av otroliga proportioner. Det gäller Alfano.

Inför den oro som republikens president, Mr Berlusconi sade: '' Jag kommer att be "tillbakadragandet av Lodo Alfano.Non vill veta jag lagar ad personam"

BOOOMMMMMMMMMMMMM det exploderade en atombomb i huvudet med 500.000 megaton!

Va? Och "eftersom Angie satt i stolen som inte tänka på något annat att göra för att åtgärda vad fan hans Lodo, ​​har redan gjort en som aldrig kom bra och nu han kommer att presentera" Lodo Alfano två: återkomst " och det visar sig att Berlusconi inte vill lagar ad personam.

"Vad fan .... men sedan säga det! "Det var den första kommentaren Angiolino..poverino.

Nu när allt är klart för mig, men uppstår en fråga.

Om Berlusconi inte vill att Lodo Alfano, om han inte vill att ad personam lagar ... är inte det också returnerar false redovisning genom vars avkriminalisering inte gå i fängelse och vi gör det bra retroaktiv?

No..dimenticavo..il Premier är aktiv men inte "retroaktiv" till Lapo, föredrar ungen.

Det märkliga är att alla parlamentariker i alla fall arbetar för att presentera densamma i parlamentet Lodo. Vill du se vem som förbereder twist fulländad skådespelare som riva applåder av alla emicliclo och som tar dig direkt till Colle enhälligt med acklamation?

Ja .. Jag tvivlar inte på, då det kommer att bli en omröstning för att godkänna Lodo Alfano..LUI kommer att rösta emot!

Roberto Cota och neuron tvilling

Denna gentleman är den nya guvernören i Piemonte! Jag säger "nya" eftersom han valdes av statsrådet som har därför irrelevant att denne herre har fått stöd av listor med falska röster.

Il volto dell'intelligenza

Inför intelligens

Jag kommer inte att gå in på fördelarna med domen i det statliga rådet bör vara så eftersom varje gång domarna pronuciano och inte skrika på katolsk-kommunistisk konspiration när du är dömda eller fel hur gör någon ... (börjar med B Det slutar med ERLUSCONI).

Però..la bild förbryllad mig, började jag att titta på henne och påminde mig qualcosa..qualcuno annan amöba i världen var liknande utseende. I slutändan är det kom på lampan och Eureka! Jag fann tvilling, den andra hälften av neuron.

Till vänster originalet, höger tvilling.

Den mellersta neuron Cota

Den mellersta neuron Cucuzza

Ragazzi..sono lika .. samma tandläkare samma rughe..stessa ansikte ..

Silvio Berlusconi är en tiggare!

Va? Köp en villa på 3500 kvadratmeter över parken och alla uthus för en limpa bröd genom de goda beskydd av brotts Previti (kom ihåg det är inte att säga att brottsligheten är en brottsling eftersom Previti dömdes av en slutlig och sedan gjorde en brott).

Marry Veronica ... och sedan när efter år som du knullade eskorter, showgirls, brev, gfiffine, zoccoline..e zoccolone..lei är arg och vill ha en skilsmässa (och här går fel eftersom du inte ens kan försöka säga nej det är sant ...) du är att snåla på pengar.

Skam Silvio..sei bara en dålig tiggare. Efter Veronica vill endast 3,5 miljoner euro per månad, mer eller mindre det belopp du spenderar att hålla nära Bossi och hans kumpaner tror. Det enda underhåll av villan, i enlighet med vad du sa, är 1,800,000 euro..e hur kan du göra din shopping?

Genom Silvio..hai tillgångar 10 miljarder dollar enbart kunde ta en bit av statsskulden, köpa hus i Västindien som det var tidningen enligt casa..e våren sti pengar otäck ynkliga!

Också eftersom jag vill att du ska komma ihåg en sak ... eller jag ska göra du kommer ihåg från Benigni och Troisi ..: kom ihåg att du måste dö! och att 10 miljarder sti ... Lämna dem ändå och det kommer att bli en jävla immunitet lag för att täcka din röv.

E-post om dagen håller Berlusconi ur vägen

Vandra via webben ofta är skit men också mycket intressanta saker.

Det här är en. Jag hittade en blogg i ett initiativ mycket intelligent och användbar samtidigt (vilket är sällsynt).

Som ni vet, har vår MPdCdM (för neofiti..Miglior styrelseordförande of the World) beslutat att skicka en begäran till alla italienare (om bara det hade hans ansikte på varje sida ... en lönsam användning skulle har också funnit. .), som sammanfattar resultaten av hans regering.

Ora..a oavsett om det var ett allvarligt initiativ skulle vara tillräckligt för två linjer sammanfattar vad som fatto..anzi två ord .. "skit.", Men detta gimmick Hans Broadcasting har en kostnad, eftersom kostnaden vi betalar oss ... det är som att säga "behornade och klubbar."

Så då initiativ som jag talar har en stor betydelse eftersom å ena sidan sparar och den andra berättar nano Arcore att någon inte är nöjd med sina två år av regeringen och fler är på dirglielo..più Det kommer att skaka arslet av rädsla för att förlora sin stol.

Lång historia kort jag hittade här möjligheten att skicka ett mail till den allmänna nano att föreslå där han kan skicka libello..e var att skicka pengar sparas.

Jag tycker att en bra idé och sedan ... .. skickade skickade skickade ... ..no vad du läser? Detta är inte att skicka dvärg ... "vaffanbicchiere" skulle säga Santoro, men att skicka email..solo e-post.

Om vi ​​mentalt ... det fate..questo är en annan vattenkokare av fisk.