Månad - Oktober 2010

Läsare Mail: Min man förlorat sina skor som går till en prostituerad

Detta är för bella..è sökandet nyckel som jag hittade i tillfarterna till blog..era gången jag kunde inte hitta något intressant bortsett från de olika fraser och rabatter på samlagsställningar. Men det är vackert ... En dam, fru, antar jag, skrev på google denna underbara mening: Min man förlorat sina skor att gå till en prostituerad!

Bortsett från allt ... men hur fan du förlorar dina skor och sedan gå hem och berätta för sin fru vad som hände? Och sedan, som en gryta ... men du förlorar dem? Vad har du gjort? Positionen för "lotusblomma suckar med inläggningar orm", dvs den 237 kamasutra apokryfiskt?

Jag förstår att en hustru skulle bli misstänksam om mannen kommer tillbaka med läppstift på halsen eller på hans tröja ... men misstanken blir visshet om det faller utan skor!

Naturligtvis är det svårt att motivera hur de förlorat sina skor. Om han kan komma undan med det ... det är ett geni.

Men jag skulle också vilja veta vad han tyckte om att hitta sin fru i nätet. Ett specifikt ämne i ett forum? Svars: vad du gör om din man kommer tillbaka efter att ha gått utan skor hoes? Om detta är den fråga som vår ångest forskare vid banan jag ska försöka hjälpa.

För en sak faller ner på gatan och gå till affären på hörnet där du hittar ett paket häftstift maxi rostfritt stål superskarp. Väl hemma, det arroventi på en stekpanna på hög värme. Sen .. medan hennes man gråtande ber henne att tro att det var en hemlös rumänsk att ta sina skor medan han fortfarande var vid semaforo..prenda pappas pistol och pekar på sin man.

Uppfattat? Nåväl, på denna punkt, ta glödheta nålar (attenzione..usare att grytlapp för att hålla pannan med den lediga handen!) Och scatter på vardagsrumsgolvet framför soffan. Sitt i soffan och sedan berätta fästman ballarle en trevlig "bunga bunga" .. just där är stiften ...

Kul. Den Veronica hade gjort på sin tid ... vi skulle ha löst mysteriet med skorna bootleg.

Ryska huset och olika minnen.

Har ingen lust att prata om hora perverterade Arcore (den "livsstilen" .. men om du inte ens vet vad "stil" .. har samma stil som en hallick med en guldkedja runt halsen) började jag tittar på tv. Lite grejer intressant (ännu ett specialprogram på Avetrana..sta flicka dödade henne ett dussin gånger nu ..) och sedan går jag på satelliten.

Film och film.

"Ryska huset" .. Gud bello..che minnen ...

Två av mina favorit skådespelare och min favorit land och mina favorit minnen ... insomma..lo vet utantill.

Medverkande:

den manliga huvudpersonen är Sean Connery och ledsen om jag säger något! 007 arbetande person mot sin vilja som spion för britterna och amerikanerna för att kunna lägga händerna på konfidentiell information och explosiva på ryssarna.

den kvinnliga huvudpersonen ... kvinnan som Michelle Pfeiffer, skönhet och elegans förenas ... är Katya Orlova som fungerar som en mellanhand mellan Connery och Ryska kontakten. Jag skulle kunna titta på en film bara för att se hennes occhi..se ryska spioner hade varit så ... jag sålde Italien, påven och till och med min samling av tennsoldater, och kanske till och med själen ... Men jag skulle tro för soldaterna till lång ...

Vad kan man säga om dessa två aktörer? Connery utstrålar charm och kön från överallt (så säger de kvinnor) och Pfeiffer ... beh..gli små män tror att de har hormonerna i ett tumult när den anländer på schermo..in Annars innebär att hormoner bli galen när det kommer Connery.

Filmen är från 1990 och det är bara efter kollapsen. Under dessa år var jag redan "borta" och därifrån ett år träffade jag min "Katja" att flyga (bara läsa om du gillar att vintersaga ).

De var fantastiska år, underbart om bodde på ett visst sätt och inte med en resväska full med strumpor och choklad hylla i utbyte mot en fan hur de gjorde massor av italienska och mer.

Den kalla och frost och skönheten i landskapet, värmen av folket är saker som är svåra att glömma anzi..è omöjligt att glömma. Det riparlerò..e där igen.

Leonard Cohen - Chelsea Hotel (tillägnad Janis)

Förutom frågor som rör antalet skor Guds, igår kväll tänkte jag och kände mig lite mer av Janis Joplin.

Bland annat led jag också en låt tillägnad henne genom en av de största, ja ..the största (enligt min mening förstås) och inte levande låtskrivare: Leonard Cohen.

Låten Chelsea Hotel, berättar om ett möte i ett rum på det berömda hotellet i New York under en tid var "hem" av en grupp konstnärer i rundan; musiker som Dylan, Joplin, Cohen, fotografer och konstnärer som Warhol och hans följe med Velvet Underground Nico, Cale och Lou Reed.

Så hade vi alla naturligtvis lite och alla "fakta" om något cirkulerar.

Mötet är också sexuellt, men har inte mycket betydelse med tanke på perioden. Vad som återstår av det ögonblicket är en vacker sång som skildrar några rader under hela livslängden för Janis Joplin, dess motsägelser och smärtor. Allt detta toppas av röst Cohen säger att i slutändan är alla här, inget mer, och det är inte ens gå för.

http://bibiebibo.com/video/Chelsea_Hotel.flv

Här är texten översatt (inte av mig märk väl) mycket explicit fedelemente men det verkar för mig.

Chelsea Hotel

Jag minns dig väl på Chelsea Hotel,
Du pratade så modigt och sött,
Gör mig en avsugning på en obäddad säng,
Medan limousine väntar på gatan.
Det var de skäl och det var New York,
Vi körde för pengarna och köttet.
Och det kallades kärlek till arbetarna i sången
Förmodligen fortfarande är för de av dem lämnade.

Ah men du är borta, är det inte tjejen?,
Du har just vänt ryggen till publiken,
Du går iväg, jag har aldrig en gång hört honom säga,
Jag behöver dig, jag behöver dig,
Jag behöver dig, jag behöver dig
Och allt som ropade runt.

Jag minns dig väl på Chelsea Hotel
Du var berömd, ditt hjärta var en legend.
Du sa till mig en gång att du föredrog stiliga män
Men för mig skulle du göra ett undantag.
Och skaka din hand för människor som oss
Vem är förtryckta av siffrorna för skönhet,
Du stirrade på dig själv, du sa, "Tja aldrig oroa
Vi är fula, men vi har musiken. "

Ah men du är borta, är det inte tjejen?,
Du har just vänt ryggen till publiken,
Du går iväg, jag har aldrig en gång hört honom säga,
Jag behöver dig, jag behöver dig,
Jag behöver dig, jag behöver dig
Och allt som ropade runt.

Jag tänker inte säga att jag älskade dig det bästa,
Jag kan inte hålla reda på var och fallna robin.
Jag minns dig väl på Chelsea Hotel,
Det är det, jag tror inte på dig så ofta ändå.

Vilken storlek sko är Gud?

Jag svarade bara ett test eller något liknande på bloggen av Nicole, en rad frågor om vad de gillar eller inte.

En fråga jag har blåst tutto..senza möjlighet att svara. Frågan var: Finns Gud och i så fall vilken skostorlek dörren?

Det var något mycket enklare formulering: Din musikaliska idoler, särskilt i det förflutna?

Komplicerat att svara! Hur många dagar måste jag kunna dra en sådan rangordning? Det är som att säga vilken låt skulle du ta till en ö deserta..altro att göra det omöjliga.

Almeno..questo för mig att jag bor i en del till musiken, i den meningen att jag inte älskar att ha lyssna på andra möjligheter (falskt som en klocka knäckt och oförmögen att spela ännu en triangel).

Hur väljer man mellan jmmy eller hendrix Eric Clapton? eller bb king? eller kanske the beatles? eller ... ..vad vill att du ... (attenzione..il först säger michael jackson..lo kontroll för att hålla honom sällskap i smazzolare bollar med änglar och djävlar ..anzi kanske bara till den senare).

Sedan finns det ett oändligt antal låtar "one shoot" som enbart är värda det faktum att han levde och höra dem. Och då det beror på "humör" för tillfället ... ikväll Jag kan också säga Iggy Pop och hans fantastiska "Passageraren" jag kom in (initialer Modern Times Brignardi) men i morgon kan det lätt bli "Here Comes the Sun" av George Harrison.

För komplex, för hårt .. bättre att tänka att Gud har skostorlek ... Jag tror att 42 fot ... inte alltför stark men ändå viktigt.

PS Jag är säker på att du inte är kränkt .. om det ... Jag vet att det är roligt eftersom även för combinarci väl med nano ..there tar mycket fantasi ... och humor ..

Sista tangon i Paris

Jag tittade på en kultfilm av 70-talet: Sista tangon i Paris.

Jag säger "var", därför att jag har fått nog och jag kom att skriva två tuppar på bloggen. Filmen jag hade skymtat år sedan men inte alla och inte i villkoren för att döma honom. Nu hade jag bara bestämde sig för att titta på det noga.

Efter fem minuter hade jag bollarna rullade runt knäna försöker nå anklarna för att kunna ta en tur. Lyckligtvis Brando nominerades till en Oscar, men vann inte ..

So..forse inte jag som inte är i form men filmen är verkligen Pallos. Det enda som fick mig att skratta i 10 minuter har varit visionen om regnskogen Marias Schneider..roba av andra tider.

Om någon kan ge mig en bra anledning att försöka se honom igen ... vila i att lyssna.

Talking Heads - Road To Nowhere (tillägnad loretta)

Och slutligen här är jag hängiven till musik för loretta.

Komplexa val eftersom jag inte känner till musiksmak, så jag uppfann denna sak: Talking Heads.

Gruppen som länge har drivit gaspedalen till testning av både musikaliskt och visuellt språk; levande deras var inte bara en konsert utan en samling av konstformer av olika slag.

Så ... loretta borde uppskatta denna "Road To Nowhere" en klassisk Talking Heads; Videon har citerats igen och i många andra ..la väg som leder till ingenting och allt du kan hitta i videon av Alanis Morissette och Jarabe De Palo.

http://bibiebibo.com/video/Talking_Heads_-_Road_To_Nowhere.flv

Lodo Alfano: Jag vill inte säga Berlusconi

Det är inte mitt fel, jag svär. Det är inte aggressiv eller förföljelse, jag svär. Och "liv.

Jag noterade med förlägenhet som förra inlägget har en gemensam nämnare: Berlusconi. Det var inte min avsikt, det är inte en politisk blogg eller för att stödja denna sak eller att, det är bara en blogg för personliga reflektioner och skit.

Skitsnack? Här är länken .. !!!!!

Ja för om han är skit han skjuter på en day..and klart att kommentera news..mi är tvungen att kommentera hans skitsnack.

Jag hade avstått från att kommentera det uttalande där han lovade att tio i tio dagar skulle vara tillbaka till det normala och krisen avfallet skulle lösas. Det var så surrealistiskt att jag sitter i tjänsten som "Skämt om Berlusconi" , kunde inte ha sagt något sådant på allvar, är jag övertygad om.

Och igår han skjuter en annan av otroliga proportioner. Beträffar Lodo Alfano.

Inför den oro som republikens president, Mr Berlusconi sade: "'Jag ska be" tillbakadragande av det styrande Alfano.Non Jag vill berätta för dig att jag läser personlig "

BOOOMMMMMMMMMMMMM Jag exploderade en atombomb i huvudet av 500.000 megaton!

Men hur? Och "eftersom Angie satt i stolen som hon tänker på hur i helvete ska göra för att fixa hans Lodo, ​​har redan gjort en som aldrig kom bra och nu kommer att presentera" Lodo Alfano två: återvändande " och det visar sig att Berlusconi inte vill lagar personlig.

"Och ... vad fan. men sedan säga det! "Det var den första kommentaren Angiolino..poverino.

Nu när allt är klart för mig, däremot uppkommer en fråga.

Om Berlusconi inte vill att Lodo Alfano, om du inte vill att ad personam lagar ... är inte det också returnerar false redovisning på grund av avkriminalisering som inte hamna i fängelse, och vi gör det bra retroaktiv?

No..dimenticavo..il Premier är aktiv men inte "retroaktiv" till Lapo, föredrar ungen.

Det märkliga är dock att alla dess parlamentariker arbetar för att presentera samma till parlamentet den Lodo. Vill du se vem som förbereder twist fulländad skådespelare som rycka applåder av hela emicliclo och som tar dig direkt till kullen genom enhälligt acklamation?

Ja .. Jag tvivlar inte, då det kommer att bli en omröstning att godkänna Lodo Alfano..LUI kommer att rösta emot!

Roberto Cota och neuron tvilling

Denna herre är den nya guvernören i Piemonte! Jag säger "nya" eftersom det valdes av statsrådet har därför irrelevant att denna herre har fått stöd av listor med falska röster.

Il volto dell'intelligenza

Inför intelligens

Jag tänker inte gå in i sak av domen i det statliga rådet varför det skulle vara så när domarna pronuciano och inte skrika på katolska kommunistiska konspiration hela tiden att du är dömda som felaktiga eller gör någon ... (börjar med B slutar med ERLUSCONI).

Però..la foto nyfiken mig, jag började titta på det och det påminde mig qualcosa..qualcuno, en annan amöba i världen hade liknande utseende. I slutet du har slagit på glödlampan och eureka! Jag fann tvilling, den andra hälften av neuron.

Till vänster om den ursprungliga, höger tvilling.

Den mellersta neuron Cota

Den mellersta neuron Cucuzza

Ragazzi..sono .. samma samma samma tandläkare rughe..stessa ansikte ..

Silvio Berlusconi är en tiggare!

Men hur? Köp en villa på 3500 kvadratmeter mer park och alla uthus för en limpa bröd genom de goda beskydd av brotts Previti (kom ihåg att inte är ett brott att säga att Previti är en brottsling för att han dömdes av en final och sedan gjort en brottslighet).

Marry Veronica ... och sedan när efter år som du knullade eskort, showgirls, brev, gfiffine, zoccoline..e zoccolone..lei är arg och vill skiljas (och här går fel eftersom du inte ens kan försöka säga att det är sant ...) är att snåla på pengar.

Skam Silvio..sei bara en dålig tiggare. I slutändan, Veronica vill bara 3,5 miljoner euro per månad, plus eller minus det belopp som du spenderar för att hålla dig nära Bossi och hans kumpaner tror. Det enda underhåll av villan, enligt vad du sa, är 1,800,000 euro..e hur kan du gå och handla?

Från Silvio..hai tillgångar på cirka $ 10000000000 enbart kunde ta en bit av statsskulden, köpa ett hus på den karibiska som om det vore en tidning enligt casa..e våren sti dåliga pengar snåljåp!

Också för att jag vill att du ska komma ihåg en sak ... eller jag ska göra dig minns från Benigni och Troisi ..: kom ihåg att du måste dö! och att 10 miljarder sti ... lämna dem i alla fall och det kommer att bli en jävla Alfano att täcka din röv.

Ett e-post dagen håller Berlusconi ur vägen

Vandring genom webben är ofta skräp men också mycket intressanta saker.

Detta är en. Jag hittade din blogg på ett mycket smart initiativ och användbar på samma gång (vilket är ovanligt).

Som ni vet har vår MPdCdM (för neofiti..Miglior styrelseordförande för World) beslutade att skicka en skrivelse till alla italienare (åtminstone om det var hans ansikte på varje sida ... en lönsam användning skulle ha också funnit. .) sammanfattning av resultaten av hans regering.

Ora..a oavsett om det var ett seriöst initiativ skulle vara tillräckligt för två rader sammanfatta vad som har fatto..anzi två ord .. "en kuk.", Men detta gimmick Hans Broadcasting har en kostnad, eftersom kostnaden vi betalar oss ... det är som att säga "behornade och klubbar."

Så då initiativ som jag talar har stor betydelse eftersom å ena sidan och sparar den andra berättar nano Arcore att någon inte är nöjd med hans två år i regeringsställning och ju mer vi är i dirglielo..più kommer att skaka arslet av rädsla för att förlora stolen.

Lång historia kort jag hittade här möjligheten att skicka e-post till den allmänna nano att föreslå var den kan skicka libello..e var att skicka de pengar som sparas.

Jag tycker att det är en bra idé ... och sedan skicka .. skicka ... skicka ..ingen vad du fick? Det är inte skickar dvärgen ... "vaffanbicchiere" skulle säga Santoro, men att skicka email..solo e-post.

Om vi ​​mentalt ... Jag fate..questo är en annan vattenkokare i fisk.