2010 30 oktober 2010
 
  30 oktober 2010   Upplagd av kl 16:15   Hörnet av post   Tagged with: , , , ,   6 Responses »

Detta är för vacker .. är söknyckeln som jag hittade i blogginlägg .. det var dags att jag inte kunde hitta något intressant bortsett från de olika fraser och rabatter på samlagsställningar. Men det är vackert ... En dam, hustru förmodar, skrev på google denna underbara mening: Min man förlorade sina skor att gå till en prostituerad!

Bortsett från allt ... men hur fan tror du förlorar dina skor och sedan gå hem och berätta för sin fru vad som hände? Och sedan, som en gryta .... men visste du att förlora dem? Vad har du gjort? Positionen för "lotusblomma suckar med inläggningar orm", dvs den 237 Kamasutra apokryfiskt?

Jag förstår att en hustru skulle bli misstänksam om mannen kommer tillbaka med läppstift på halsen eller på hans tröja ... men misstanken blir visshet om det faller utan skor!

Naturligtvis är det svårt att motivera hur de förlorat sina skor. Om han kan komma undan med det .... han är ett geni.

Men jag vill också veta vad han tyckte om att besöka sin fru på nätet. Ett specifikt ämne i ett forum? Svar som: vad du gör om din man kommer tillbaka efter att gå utan skor hoes? Om detta är den fråga som våndas våra forskare på webben jag ska försöka hjälpa.

För en sak faller ner på gatan och gå till affären på hörnet där du hittar en stor förpackning med häftstift i rostfritt stål superskarp. Väl hemma, det arroventi på en stekpanna på hög värme. Sen .. gråter medan hennes man ber henne att tro att det var en hemlös rumänsk att ta sina skor när han stoppades vid trafikljusen .. ta pappas pistol och pekar på sin man.

Klar? Nåväl, på denna punkt, ta glödande nålar (attenzione.. Använd en grytlapp för att hålla pannan med den lediga handen!) Och belagt in på vardagsrumsgolvet framför soffan. Sätt dig i soffan och sedan berätta för maken av en vacker ballarle "Bunga Bunga" .. just där är stiften ...

Kul. Den Veronica hade gjort i sin tid ... vi skulle ha löst mysteriet med skorna bootleg.

2010 29 okt 2010
 
  29 oktober 2010   Upplagd av kl 08:51   Berättelser och Porträtt   Tagged with: , , , ,   6 Responses »

Har ingen lust att prata om det hora perverterade Arcore (den "livsstilen" .. men om du inte ens vet vad "stil" .. har samma stil som en hallick med en guldkedja om halsen) Jag började titta på tv. Inte mycket intressant (ännu ett speciellt program på Avetrana .. är flickan som dödade ett dussin gånger vid det här laget ..) och sedan går jag på satelliten.

Filmer och filmer.

"Ryska huset" .. Gud .. som vackra minnen ...

Två av mina favorit skådespelare, och min favorit land och mina favorit minnen ... ja .. jag vet att det utantill.

Medverkande:

den manliga huvudpersonen är Sean Connery och ledsen om jag säger något! 007 arbetande person mot sin vilja som spion för britterna och amerikanerna för att kunna lägga händerna på konfidentiell information och explosiv på ryssarna.

den kvinnliga huvudpersonen ... kvinnan som Michelle Pfeiffer, skönhet och elegans i kombination ... är Katya Orlova som fungerar som en mellanhand mellan Connery och den ryska kontakten. Jag skulle kunna titta på en film bara för att se hennes ögon .. om de ryska spionerna hade varit så ... jag sålde Italien, påven och även min samling av tennsoldater, och kanske också för själen ... Men jag skulle tro soldaterna i lång ...

Vad kan du säga om dessa två aktörer? Connery utstrålar charm och kön från överallt (så säger de kvinnor) och Pfeiffer ... ja .. de små män tror att de har hormonerna i ett tumult när han kommer på skärmen .. annars innebär det att hormonerna bli galen när det kommer Connery.

Filmen är från 1990 och det är strax efter kollapsen. Under dessa år var jag "där borta" och därifrån ett år träffade jag min "Katja" att flyga (bara läsa om du gillar det Vintersagan ).

De var fantastiska år, underbart om bodde på ett visst sätt och inte med en resväska full med strumpor och choklad hylla i utbyte mot en fan hur de gjorde en massa italienska och mer.

Den kalla och frost och skönheten i landskapet, värmen av folket är saker som är svåra att glömma ja .. det är omöjligt att glömma. De kommer tillbaka .. och jag kommer att vara tillbaka.

2010 29 okt 2010
 
  29 oktober 2010   Upplagd av kl 08:52   Tillägnad , Ljud och känslor   Tagged with: , ,   4 Responses »

Förutom de frågor som rör antalet skor Guds, igår kväll tänkte jag och kände mig lite mer av Janis Joplin.

Bland annat, jag kände också en låt tillägnad henne med en av de största, faktiskt .. de största (enligt min mening förstås) och inte levande låtskrivare: Leonard Cohen.

Låten Chelsea Hotel, berättar om ett möte i ett rum av den berömda New York-hotell för den perioden var "hemma" i en grupp konstnärer i rundan; musiker som Dylan, Joplin, Cohen, fotografer, konstnärer som Warhol och hela hans följe inklusive Velvet Underground Nico, Cale och Lou Reed.

Så allt och alla, det var tydligen några "fakta" om något cirkulerade.

Mötet är också sexuellt, men har inte mycket betydelse med tanke på den perioden. Det som återstår av det ögonblicket är en vacker sång som skildrar några rader under hela livet av Janis Joplin, dess motsägelser och smärtor. Allt detta toppas av röst Cohen berättar att i slutändan är det allt här, inget mer, och det är inte ens gå för.

http://bibiebibo.com/video/Chelsea_Hotel.flv

Här är texten översatt (inte av mig märk väl) mycket explicit fedelemente men det förefaller mig.

Chelsea Hotel

Jag minns dig väl på Chelsea Hotel
Du pratade så modigt och sött,
Gör mig en avsugning på en obäddad säng,
Medan limousiner väntade på gatan.
Det var de skäl och det var New York,
Vi körde för pengarna och köttet.
Och det kallades kärlek till arbetarna i sången
Förmodligen fortfarande är för de av dem kvar.

Ah, men du är borta, är inte det tjejen?,
Du har bara vänt ryggen till publiken,
Ska du iväg, jag vet inte, jag har aldrig en gång hörde honom säga:
Jag behöver dig, jag behöver dig,
Jag behöver dig, jag behöver dig
Och alla röster runt.

Jag minns dig väl på Chelsea Hotel
Du var berömd, ditt hjärta var en legend.
Du sa till mig en gång att du föredrog stiliga män
Men för mig skulle du göra ett undantag.
Och skaka din hand för människor som oss
Vem är förtryckta av siffrorna för skönhet,
Du du tittat på dig själv, du sa, "Jo aldrig oroa
Vi är fula, men vi har musiken. "

Ah, men du är borta, är inte det tjejen?,
Du har bara vänt ryggen till publiken,
Ska du iväg, jag vet inte, jag har aldrig en gång hörde honom säga:
Jag behöver dig, jag behöver dig,
Jag behöver dig, jag behöver dig
Och alla röster runt.

Jag tänker inte säga att jag älskade dig bäst,
Jag kan inte hålla reda på varje fallna robin.
Jag minns dig väl på Chelsea Hotel
Det är det, jag tror inte på dig så ofta ändå.

2010 28 oktober 2010
 
  28 oktober 2010   Upplagd av kl 10:09   Jävla runt , reflexioner   Märkta med: , ,   7 Responses »

Jag reagerade bara ett test eller något liknande på bloggen av Nicole, en rad frågor om vad de gillar eller inte.

En fråga jag har blåst bort helt .. ingen möjlighet att svara. Frågan var: Finns Gud och i så fall vilken skostorlek dörren?

Det var något mycket enklare formulering: Din musikaliska idoler, särskilt i det förflutna?

Komplicerat att svara! Hur många dagar måste jag kunna upprätta en sådan lista? Det är som att säga vilken låt skulle du ta till en öde ö .. men göra det omöjliga.

Åtminstone för mig .. Jag bor i denna del av musiken, i den meningen att jag inte älskar att ha lyssna på andra möjligheter (ostämd som en klocka sprucken och oförmögen att spela ännu en triangel).

Hur väljer du mellan jmmy Eric Clapton eller hendrix? eller bb king? eller kanske the beatles? eller ..... vad du vill ... (attenzione.. säger mig att den första Michael Jackson .. skicka honom att gå med honom i kulorna smazzolare änglar och djävlar .. eller kanske bara den senare).

Sedan finns det ett oändligt antal låtar "ett skott" som enbart är värda det faktum att de har levt och att ha dem hörda. Och då det beror på "mood" för tillfället ... ikväll Jag kan också säga Iggy Pop och hans fantastiska "Passageraren" jag angett (initialer Modern Times Brignardi) men i morgon kan det lätt bli "Here Comes the Sun" av George Harrison.

För komplex, för hårt .. bättre att tänka att Gud har skostorlek ... Jag tror att 42 fot ... inte alltför stark men ändå viktigt.

PS Jag är säker på att du inte illa upp .. om det finns ... Jag vet att det är också roligt eftersom så combinarci med nano .. det krävs mycket fantasi ... och humor ..

2010 25 okt 2010
 
  25 oktober 2010   Upplagd av kl 21:14   Fuckin   Tagged with: , , ,   11 Responses »

Jag tittade på en kultfilm på 70-talet: Sista tangon i Paris.

Jag säger "var", därför att jag har fått nog och jag kom för att skriva två kukar på bloggen. Filmen jag hade skymtat år sedan men inte alla och inte i stånd att bedöma det. Nu hade jag bara ut för att titta på det noga.

Efter fem minuter hade jag bollarna rullade runt knäna försöker nå mina vrister för att gå för en åktur. Lyckligtvis Brando nominerades till en Oscar, men vann inte ..

Jag vet inte .. kanske jag inte är i form, men filmen är verkligen Pallos. Det enda som fick mig att skratta i 10 minuter har varit visionen om regnskogen Maria Schneider .. saker från förr.

Om någon kan ge mig en bra anledning att försöka se honom igen ... vila i att lyssna.

2010 25 okt 2010
 
  25 oktober 2010   Upplagd av kl 11:06   Tillägnad , Ljud och känslor   Tagged with: , ,   4 Responses »

Och här är jag äntligen på engagemang för musik loretta.

Komplexa val eftersom jag inte känner till musiksmak, så jag uppfann denna sak: Talking Heads.

Gruppen som länge har drivit gaspedalen till testning av både musikaliskt och visuellt språk; lever sina var inte bara en konsert utan en samling av konstformer av olika slag.

Så ... loretta bör uppskatta denna "Road to nowhere" en klassisk Talking Heads; Videon har citerats om och många andra .. den väg som leder till ingenting, och ingenting kan hittas i video Alanis Morissette eller Jarabe De Palo.

http://bibiebibo.com/video/Talking_Heads_-_Road_To_Nowhere.flv
2010 24 Oktober 2010
 
  24 okt 2010   Upplagd av kl 09:59   I en kommentar till nyheten   Tagged with: ,   4 Responses »

Det är inte mitt fel, jag svär. Det är inte aggressiv eller förföljelse, jag svär. Och 'liv.

Jag noterade med förlägenhet att de senaste inläggen har en gemensam nämnare: Berlusconi. Det var inte min avsikt, detta är inte en politisk blogg eller för att stödja denna orsak eller det, det är bara en personlig blogg med tankar och skit.

Skitsnack? Här är länken ..!

Ja för om han sket han skjuter en dag .. är det klart att kommentera nyheterna .. Jag är tvungen att kommentera hans skitsnack.

Jag hade redan avböjt att kommentera det uttalande där han lovade att inom tio dagar 10:00 skulle allt vara tillbaka till det normala och krisen avfallet skulle lösas. Det var så surrealistiskt att jag ingår i posten "Skämt om Berlusconi" , kunde inte ha sagt något sådant på allvar, är jag övertygad om.

Och igår han skjuter en annan av otroliga proportioner. Europaparlamentet anser att Lodo Alfano.

Inför den oro som republikens president, Mr Berlusconi sade:'' Jag ska be "tillbakadragande av det styrande Alfano.Non Jag vill berätta för dig att jag lagar personlig"

BOOOMMMMMMMMMMMMM Jag exploderade en atombomb i huvudet av 500.000 megaton!

Men hur? Och "eftersom Angie satt i stolen som han inte komma på något annat att göra för att åtgärda vad fan hans Lodo, ​​har redan gjort en som inte kom just då och nu är att införa" Lodo Alfano två: avkastningen " och det visar sig att Berlusconi inte vill lagar personlig.

"Vad fan .... men sedan säga "Det var den första kommentaren från Angie .. stackarn.

Nu när allt är klart för mig, men uppstår en fråga.

Om Berlusconi inte vill att Lodo Alfano, om du inte vill att ad personam lagar ... är inte det också returnerar false redovisning av vars avkriminalisering inte gå i fängelse och vi gör det bra retroaktivt?

Nej. Glömt .. Premier är aktiv, men inte "retroaktivt" till Lapo, föredrar ungen.

Det märkliga är dock att alla dess parlamentsledamöter arbetar för att presentera samma till parlamentet den härskande. Vill du se vem som förbereder twist fulländad skådespelare som rycka applåder av hela emicliclo och som tar dig direkt till kullen genom enhälligt acklamation?

Ja. Jag tvivlar inte, då det kommer att bli en röst för godkännande av Lodo Alfano kommer att rösta mot honom ..!

2010 22 okt 2010
 
  22 oktober 2010   Upplagd av kl 10:12   Fuckin   Tagged with: ,   4 Responses »

Denna gentleman är den nya guvernören i Piemonte! Jag säger "nya" eftersom det valdes av statsrådet har ansett betydelse att denna herre har fått stöd av listor med falska röster.

Il volto dell'intelligenza

Inför intelligens

Jag kommer inte gå in på fördelarna med arbetet i statsrådet skulle vara så, för varje gång domarna pronuciano och icke-katolska kommunistisk sammansvärjning för att skrika varje gång du är dömda som fel eller gör någon ... (börjar med B slutar med ERLUSCONI).

Men .. det foto nyfiken mig, jag började titta på det och det påminde mig om något .. någon annan amöba i världen hade liknande utseende. I slutet du slog på glödlampan och eureka! Jag fann tvilling, den andra halvan av neuronen.

Till vänster om den ursprungliga, rätten tvilling.

Den mellersta neuron Cota

Den mellersta neuron Cucuzza

Killar är samma .. samma .. samma tandläkare rynkor .. samma ansikte ..

2010 21 oktober 2010
 
  21 Oktober 2010   Upplagd av kl 09:40   Fuckin 'runt , en kommentar till nyheten   Tagged with: , ,   4 Responses »

Men hur? Köp en villa på 3500 kvadratmeter plus park och alla uthus för en limpa bröd genom de goda beskydd av brotts Previti (kom ihåg att inte är ett brott att säga att Previti är en brottsling för att han dömdes av en final och sedan gjort en brott).

Marry Veronica ... och sedan när efter år som du knullade eskorter, showgirls, brev, gfiffine, zoccoline fötter stöd .. och .. hon är arg och vill skiljas (och här har du fel eftersom du inte ens kan försöka säga att det är sant ...) är att snåla på pengar.

Skam Silvio .. du är bara en fattig tiggare. Till slut Veronica vill bara 3.500.000 € per månad, plus eller minus det belopp som du spenderar för att hålla nära Bossi och hans kumpaner tror. Det enda underhåll av villan, enligt vad du sa, är 1.800.000 € .. så hur kan du shoppa?

Genom Silvio .. du har tillgångar på 10 miljarder dollar, som ensam skulle kunna ta en del av statsskulden, köpa ett hus på den karibiska som om det var tidningen under huset .. och våren sti dåliga pengar snåljåp!

Också för att jag vill att du ska komma ihåg en sak ... faktum är att jag kommer ihåg dig genom Benigni och Troisi ..: kom ihåg att du måste dö! och uppskattar att 10 miljarder ... Lämna dem i alla fall och det kommer att bli en jävla Alfano att täcka din röv.

2010 20 Oktober 2010
 
  20 okt 2010   Upplagd av kl 20:38   Reflektioner   Tagged with: ,   4 Responses »

Vandra runt på nätet är ofta skräp men också mycket intressanta saker.

Detta är en. Jag hittade en blogg initiativ mycket intelligent och användbart på samma gång (vilket är ovanligt).

Som ni vet har vår MPdCdM (för nybörjare .. Bästa Styrelseordförande i världen) att skicka en petition till alla italienare (åtminstone om det var hans ansikte på varje sida ... en lönsam användning skulle har också hittats. .), som sammanfattar resultaten av hans regering.

Nu .. oavsett om det var en seriös satsning som skulle räcka till två rader sammanfatta vad han gjorde .. eller snarare två ord .. "en kuk.", Men detta gimmick Hans Broadcasting har en kostnad och med tanke på att kostnaden vi betalar oss ... det är som att säga "behornade och klubbar."

Så då det initiativ som jag talar om har stor betydelse, eftersom å ena sidan och sparar den andra berättar nano Arcore att någon inte är nöjd med sina två år av regeringen, ju mer vi berätta för honom den mest .. kommer att skaka arslet av rädsla för att förlora stolen.

Lång historia kort hittade jag här möjligheten att skicka ett mail till den stora dvärg att föreslå var den kan skicka pamfletten .. och var man kan skicka pengar sparas.

Jag tycker att det är en bra idé och sedan skicka ... skicka .. skicka .. nej ... vad har du? Det sänder inte dvärgen ... "vaffanbicchiere" skulle säga Santoro, men att skicka e-post .. bara e-post.

Om du gör ... då mentalt .. detta är en annan vattenkokare av fisk.