God Jul

Det är jul .. December 25 .. alla är bra och de sitter runt ett bord .. med vänner eller släktingar eller är i kyrkan eller är .. vart fan han vill.

Men vem fan sitter framför en dator på julafton?

Förmodligen bara jag ... och "bara" är inte ett ord som valts ut slumpvis ..

Kanske i kväll insåg jag att jag bara ... Jag talar inte om liv och virtuell, men den riktiga ...

Jag är ledsen? Nej nej .. ärligt och uppriktigt jag inte ett skit le eller skratta för att det är jul .. Jag bryr mig inte ett fan som är infödd att säga sanningen .. faktum är att jag bröt lite "mina kulor för att jag måste fixa några saker och ting fungerar och på grund av detta "parti" ... allt finns i två veckor.

Jag har upptäckt att jag är en "bära" discovery ... vacker .. Jag har alltid vetat .. Jag har alltid varit en björn som gör hans kuk .. och om den står ensam .. aldrig ett flockdjur.

Och det är bra .. om flocken är vad du menar .. Clare och på denna finns det ingen tvekan om .. aldrig varit i besättningen.

Men den ensamme vargen .. jag så småningom Steppenwolf är ensam .. vems fel? Absolut inte hans fel ... och definitivt hans.

Vad tror du julnatten? De misstag görs? Du har tagit fel väg? Nej ... tror du att din senaste skit ... och du tror jävligt hårt.

Du kommer aldrig att förändras .. alltid och endast i den envisa och tvärtom .. alltid banka huvudet mot de vassa kanter att skada dig ... alltid, och varje gång mer.

God Jul till dig också, och vi hoppas att du ska vara bra ... om inte .. det var trevligt att träffa dig, vara med dig .. du har inte tråkigt .. du bröt mina kulor oftare men i slutändan du var en bra kille.

God Jul Bibi ...

© 2011, Bloggen av Bibiebibo . Alla rättigheter förbehållna. För att publicera artikeln måste du ha tillstånd av författaren

Kommentarer

 1. Hej Bibi, jag har varit ensam på julafton (jag kan inte säga samma sak i dag), men jag försäkrar er att varje gång jag var där jag kände mig om mitt hjärta brast med glädje.
  I går, till slut jag inte behövde se någon, jag inte ta hand om någon, och ingen behövde mig, var jag fri, fri att vara ensam med mig själv, men jag måste säga att ordet "endast" inte passar mig alls eftersom jag inte är ensam alls När jag är med mig själv.
  Denna julen jag inte gå in Puglia från min familj eftersom jag måste jobba nästa dag, till och med natten till den 31: a, jag ska sjunga för att glädja andra, men jag ser redan fram emot den tid då jag kommer att komma in i mitt vackra tomma hus efter midnatt för att vara i mitt företag under den första veckan i januari.
  God Jul min kära vän, i år känner jag konstigt att älska alla

  ps jag ser att du har ändrat grafiken lite "mörkt för mina trötta ögon men det är okej.

  1. Så .. bara för att förstå .. du berätta vilken typ av grafik du bättre gå och lösa ... och jag inte skojar.
   Uppdraget tydligare om du får bättre ..
   För övrigt, även jag gillar att vara ensam .. inte bry mig .. ja det är ofta mycket bättre.
   God Jul marisa,
   ays Bibi

   1. Min kära Bibi, oroa dig inte om grafiken, eftersom den vita teckensnitt på svart bakgrund framträder mycket bra och sedan satte jag den stora typsnitt så jag kan läsa och skriva väl.
    Tack, du är väldigt snäll!
    Jag omfamnar dig!

    1. Om du har tur .. håller det ..
     En kram till dig .. det är alltid ett nöje att ha dig här och dörrarna är alltid öppna.
     ays Bibi

 2. hej Bibi, du har inte varit tyst ... vi var bara så många uppenbarligen att göra en bedömning av deras liv, alla ensamvargar och glad över att vara ensam - för mig var det den första julen utan döttrar, ingen familj atmosfär, men en bra bok och en hel del tv - jag utvilad och jag sjönk in i tankar Loretta ... det är skönt att ibland finna sig ... och hur som helst för att ventilera och berätta för världen dina känslor som du gjorde, gör dig inte ensam, de skrivna orden komma och skapa dela ... Jag skickar dig en kram efter jul och se er nästa år ... tillsammans!

  1. Loretta Hej och Gott Nytt År.
   Ja. I slutändan gillar att vara ensam, men det är kanske därför, som en bra Piemonte, jag uppskattar djupet av det gamla talesättet "bättre ensam än malaccompagnati." Men det faktum att "jag har hittat" .. närings starka, uppriktiga och ihållande tvivel. Låt oss säga att jag försöker.
   ays Bibi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Uppdatera

*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img src="" alt="" class="" width="" height="">

http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif
http://bibiebibo.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif